Saltem al camp

Qui som ?

Saltem al Camp està dirigit als nens i nenes de Salt dels dos darrers cursos de primària. A Salt hi una desena d’escoles i la difusió està funcionant bàsicament pel boca-orella. Els nens paguen 15 euros al trimestre i entrenen una hora i mitja els divendres. Els entrenaments van dirigits bàsicament a la formació fent unes sessions molt lúdiques en què es parlen els conceptes educatius i es dona molta importància a la inclusió perquè tothom hi pugui participar de la mateixa manera.

L’idea és que amb el temps es pugui crear algun equip per participar en torneigs, competicions escolars o les del Consell Comarcal, més assequibles econòmicament que les de la FCF.

48

Nens

5

Monitors

Salt

Ubicació

10-12 anys

Edats

Els inicis

David Mena, professor de l'escola del Pla de Salt va posar-se en contacte amb el Ter-Brugent per tal de que alumnes amb pocs recursos econòmics tinguessin també l'oportunitat de jugar a futbol. A partir d'aqui, degut als problemes d'exclusió social i econòmics que malauradament envolten a molts dels joves de salt, es va posar sobre la taula aquest projecte solical.

Objectius

Els fonaments bàsics són, mitjançant un esport d'equip com el futbol, oferir suport social i d'inclusió a tots els nens participants. Actualment es fan activitats setmanals, però de cares al futur, es vol acabar creant algun equip per participar en torneigs, competicions escolars o les del Consell Comarcal, més assequibles econòmicament que les de la FCF.

Els nostres Monitors