Ter-Brugent 2014

Amb la incorporació del C.F Amer i Les Planes CF, el Ter-Brugent arriba al punt més potent dels seus 11 anys d’història. Els 200 jugadors que conformen el futbol base li permet l’estabilitat i la competitivitat dels seus equips. L’aposta que han fet els presidents dels clubs d’Amer i les Planes d’Hostoles de confiar amb el projecte Ter-Brugent permetrà tenir un sòlid i prometedor futbol base i que a la llarga en sortiran beneficiats els equips amateurs que composen el Ter-Brugent.

El canvi de nom ve motivat perquè  l’escola de futbol Ter-Brugent està reservada per tasques socials i el Ter-Brugent2014 per l’apartat més competitiu del consell i federació.

Enguany tindrem 3 coordinadors En Gerard Jou, en Guillem Terrades i l’Oriol Boix responsables de vetllar pels valors del joc net, la inclusió social i on hi haurà espai per aquells que volen un futbol més competitiu i per aquells que veuen en el futbol un esport i un espai per gaudir amb els amics.

 

 

Share this post